Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Herkes Kendi İçin Çalışır, Onlar İse Vatan İçin

ısparta 17.10.2024 - 12:44, Güncelleme: 17.10.2024 - 12:44
 

Herkes Kendi İçin Çalışır, Onlar İse Vatan İçin

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Savcı, mesajında; “Dünyanın hiçbir yerinde yoktur ki, onun kadar cesaretli, onun kadar şerefli bir asker! Ülke sınırları içinde ve dışında, gece gündüz demeden, huzur ve güvenliğimiz için mücadele eden, emekli ya da muvazzaf olarak asil milletimiz için görev yapan, Astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş astsubaylarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz.  Astsubayların bu özel günü dolayısı ile gazi astsubaylarımıza uzun ömürler dileriz” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Savcı, mesajında; “Dünyanın hiçbir yerinde yoktur ki, onun kadar cesaretli, onun kadar şerefli bir asker! Ülke sınırları içinde ve dışında, gece gündüz demeden, huzur ve güvenliğimiz için mücadele eden, emekli ya da muvazzaf olarak asil milletimiz için görev yapan, Astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, şehit olmuş ve ebediyete irtihal etmiş astsubaylarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz.  Astsubayların bu özel günü dolayısı ile gazi astsubaylarımıza uzun ömürler dileriz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.