Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ASKON’dan Vali Abdullah Erin’e Ziyaret

ısparta 18.10.2024 - 10:39, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:39
 

ASKON’dan Vali Abdullah Erin’e Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Isparta Şube Başkanı Hasan Ali Kınacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdullah Erin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Erin, Isparta’da istihdam olanaklarının daha da arttırılması, sosyal ve ekonomik alanda kalkınmanın devam etmesi için katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, Başkan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. ASKON Isparta Şube Başkanı Hasan Ali Kınacı ise Vali Erin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, ASKON Isparta Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Isparta Şube Başkanı Hasan Ali Kınacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Abdullah Erin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Erin, Isparta’da istihdam olanaklarının daha da arttırılması, sosyal ve ekonomik alanda kalkınmanın devam etmesi için katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, Başkan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ASKON Isparta Şube Başkanı Hasan Ali Kınacı ise Vali Erin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, ASKON Isparta Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.