Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülkü Ocakları’ndan, bölücü sloganlara çok sert tepki

ısparta 15.10.2024 - 11:57, Güncelleme: 15.10.2024 - 14:04
 

Ülkü Ocakları’ndan, bölücü sloganlara çok sert tepki

Kadın cinayetlerini protesto etmek bahanesiyle terör örgütüne ait cümlelerle slogan atanlara Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı Üniversite birimi çok sert tepki gösterdi.
Kadın cinayetleri ve kadına şiddeti protesto ettikleri gerekçesiyle, bazı gösterilerde, terör örgütüne ait kelimelerle slogan atanlara Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı Üniversite birimi çok sert tepki gösterdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ülkücüleri imzalı açıklamada şunlar kaydedildi; “Yüce Türk milletine duyurulur! Türklerde kadın, genel olarak iffeti, ahlak anlayışını, analık duygusunu, bilge ve alp kişiliği, idari, siyasi, sosyal alanlardaki üstün becerileri, dik duruşu ile toplumun temel direği, hatta olmazsa olmazı olarak yerini almıştır. Ülkemizde her geçen gün artan kadın cinayetlerini ve kadına şiddeti, bütün kalbi hissiyatımızla lanetlediğimizi bildiriyoruz. Ancak, yaşanan hadiseler üzerinden alçakça propaganda yürüten ne olduğu belli olmayan gruplar tarafından bölücü propaganda yapılmaktadır. “Jin, Jiyan, Azadi” aşağılık terör örgütünün sloganıdır. Terör elebaşı, İmralı canisinin kadın terörist eğitiminde kullandığı jargondur ve yazdığı sloganı anca teröristler atar. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Ahlakçılık anlayışımız, Türk Ahlakı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir” sözünden yola çıkarak, bu ahlak yoksunu kadın istismarcılarını ve bu hassas konu üzerinden alçakça terör propagandası yapan ahlaksızları kınıyoruz”
Kadın cinayetlerini protesto etmek bahanesiyle terör örgütüne ait cümlelerle slogan atanlara Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı Üniversite birimi çok sert tepki gösterdi.

Kadın cinayetleri ve kadına şiddeti protesto ettikleri gerekçesiyle, bazı gösterilerde, terör örgütüne ait kelimelerle slogan atanlara Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı Üniversite birimi çok sert tepki gösterdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ülkücüleri imzalı açıklamada şunlar kaydedildi;

“Yüce Türk milletine duyurulur!

Türklerde kadın, genel olarak iffeti, ahlak anlayışını, analık duygusunu, bilge ve alp kişiliği, idari, siyasi, sosyal alanlardaki üstün becerileri, dik duruşu ile toplumun temel direği, hatta olmazsa olmazı olarak yerini almıştır.

Ülkemizde her geçen gün artan kadın cinayetlerini ve kadına şiddeti, bütün kalbi hissiyatımızla lanetlediğimizi bildiriyoruz.

Ancak, yaşanan hadiseler üzerinden alçakça propaganda yürüten ne olduğu belli olmayan gruplar tarafından bölücü propaganda yapılmaktadır. “Jin, Jiyan, Azadi” aşağılık terör örgütünün sloganıdır. Terör elebaşı, İmralı canisinin kadın terörist eğitiminde kullandığı jargondur ve yazdığı sloganı anca teröristler atar.

Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “Ahlakçılık anlayışımız, Türk Ahlakı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir” sözünden yola çıkarak, bu ahlak yoksunu kadın istismarcılarını ve bu hassas konu üzerinden alçakça terör propagandası yapan ahlaksızları kınıyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.