Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Savcı'dan Müdür Güçlü'ye Ziyaret

ısparta 18.10.2024 - 10:39, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:39
 

Başkan Savcı'dan Müdür Güçlü'ye Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü’yü ziyaret etti. Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “İl Müdürümüz Hüseyin Güçlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Savcı, İl Müdürümüze şehit yakınları ve gazilere her daim verdiği destek için teşekkür ederek plaket takdim etti” ifadelerine yer verildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü’yü ziyaret etti.

Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “İl Müdürümüz Hüseyin Güçlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Savcı, İl Müdürümüze şehit yakınları ve gazilere her daim verdiği destek için teşekkür ederek plaket takdim etti” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.