Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çelik, Çimşit’i Makamında Ziyaret Etti

ısparta 23.10.2024 - 15:54, Güncelleme: 23.10.2024 - 15:54
 

Çelik, Çimşit’i Makamında Ziyaret Etti

Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah ÇELİK, Kaymakam Ömer ÇİMŞİT’i Makamında Ziyaret Etti Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah ÇELİK beraberinde Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Hacı ADANALI ile birlikte Kaymakam Ömer ÇİMŞİT’İ makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, ilçemiz köylerinde yapılan ve yapılacak olan içme suyu ve yol yatırımları ele alınarak istişarelerde bulunuldu. Kaymakam ÇİMŞİT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Sekreter ÇELİK‘e teşekkür etti.

Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah ÇELİK, Kaymakam Ömer ÇİMŞİT’i Makamında Ziyaret Etti

Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah ÇELİK beraberinde Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Hacı ADANALI ile birlikte Kaymakam Ömer ÇİMŞİT’İ makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, ilçemiz köylerinde yapılan ve yapılacak olan içme suyu ve yol yatırımları ele alınarak istişarelerde bulunuldu. Kaymakam ÇİMŞİT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Sekreter ÇELİK‘e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.