Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Özer Semt Sahasının Çalışmalarını İnceledi

ısparta 23.10.2024 - 15:48, Güncelleme: 23.10.2024 - 15:48
 

Başkan Özer Semt Sahasının Çalışmalarını İnceledi

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, ilçede yapımı devam eden semt sahaları projesi kapsamında Karpuz Boğazı’na yapılacak semt sahasının inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özer, gençlerin ve spor tutkunlarının bu alanlardan en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, semt sahalarının ilçemiz için büyük bir spor altyapısı kazandıracağını vurguladı. Projenin en kısa sürede tamamlanması için ekiplerin yoğun çaba gösterdiğini de ifade etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, ilçede yapımı devam eden semt sahaları projesi kapsamında Karpuz Boğazı’na yapılacak semt sahasının inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özer, gençlerin ve spor tutkunlarının bu alanlardan en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, semt sahalarının ilçemiz için büyük bir spor altyapısı kazandıracağını vurguladı. Projenin en kısa sürede tamamlanması için ekiplerin yoğun çaba gösterdiğini de ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.