Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Atabey’de Kurumlara Ve Öğrencilere Narkotik Eğitimi

ısparta 23.10.2024 - 16:54, Güncelleme: 23.10.2024 - 16:54
 

Atabey’de Kurumlara Ve Öğrencilere Narkotik Eğitimi

Atabey İlçesi’ndeki kamu çalışanlarına ve öğrencilere narkotik eğitimi verildi. Isparta Narkotik Şube ve Atabey İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Atabey Meslek Yüksekokulu personellerine, Atabey İlçesi kamu çalışanlarına ve Atabey Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Atabey Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Narko Gençlik, En İyi Narkotik PolisiAnne, Narkorehber, Narko Tır, Narkonokta, Narkokaan, Narkogöçmen, Metamfetaminle Mücadele eğitimi verildi.

Atabey İlçesi’ndeki kamu çalışanlarına ve öğrencilere narkotik eğitimi verildi.

Isparta Narkotik Şube ve Atabey İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Atabey Meslek Yüksekokulu personellerine, Atabey İlçesi kamu çalışanlarına ve Atabey Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Atabey Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Narko Gençlik, En İyi Narkotik PolisiAnne, Narkorehber, Narko Tır, Narkonokta, Narkokaan, Narkogöçmen, Metamfetaminle Mücadele eğitimi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.