Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaşlının Ve Engellinin Gazze Çığlığı

ısparta 22.10.2024 - 14:32, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:32
 

Yaşlının Ve Engellinin Gazze Çığlığı

Uluborlu SKMYO bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlılık ve Engelli Çalışmaları Topluluğu’nun organize ettiği “Yaşlının ve Engellinin Gazze Çığlığı” isimli etkinlik, Uluborlu Ethem Erbil Bakım Merkezi engelli sakinleri, öğrenciler, akademik ve idari personelin katılımıyla Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında yapılan basın açıklamasında, Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekildi. Masum sivillerin haklarını savunmak, adalet ve barışın önemini vurgulamak için dayanışma içinde olmanın bütün insanların sorumluluğunda olduğu vurgulandı. Etkinliğe katılanlar, acı çeken insanlara ses olmak ve bu zor günlerde umut ve destek vermek için bir arada olduklarını aktardı. Etkinlik kapsamında, Yüksekokul bahçesinde, Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı ve soykırımı ortaya koyan sergi düzenlendi. Etkinlik, öğrenciler ve engelli sakinlerin tasarladığı yağlı boya pankart tasarımı ile sona erdi. 

Uluborlu SKMYO bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlılık ve Engelli Çalışmaları Topluluğu’nun organize ettiği “Yaşlının ve Engellinin Gazze Çığlığı” isimli etkinlik, Uluborlu Ethem Erbil Bakım Merkezi engelli sakinleri, öğrenciler, akademik ve idari personelin katılımıyla Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında yapılan basın açıklamasında, Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekildi. Masum sivillerin haklarını savunmak, adalet ve barışın önemini vurgulamak için dayanışma içinde olmanın bütün insanların sorumluluğunda olduğu vurgulandı. Etkinliğe katılanlar, acı çeken insanlara ses olmak ve bu zor günlerde umut ve destek vermek için bir arada olduklarını aktardı. Etkinlik kapsamında, Yüksekokul bahçesinde, Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı ve soykırımı ortaya koyan sergi düzenlendi. Etkinlik, öğrenciler ve engelli sakinlerin tasarladığı yağlı boya pankart tasarımı ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.