Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SDÜ Uluslararası Eğitim İşbirliklerini Güçlendiriyor

ısparta 22.10.2024 - 16:04, Güncelleme: 22.10.2024 - 16:04
 

SDÜ Uluslararası Eğitim İşbirliklerini Güçlendiriyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay, Kazakistan Cumhuriyeti Bilim ve Yüksek Eğitim Bakanlığı davetlisi olarak “ConnectEd 2024: Reimagining The Future (ConnectEd 2024: Geleceği Yeniden Düşünmek” konferansına katıldı. 18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Astana'da gerçekleşen etkinlikte, “insani değerler”, “kültürel çeşitlilik”, “teknoloji” ve “inovasyon” gibi konularda 18 farklı oturum yapıldı. Konferans kapsamında Nazarbayev Üniversitesi (NU) kütüphanesi, atletizm merkezi ile i-NURA ileri nanomateryal laboratuarı ziyaretine katılan Prof. Dr. Saltan, NU Rektörü Waqar Ahmad ile iyi niyet anlaşması başta olmak üzere ikili işbirliği olanaklarını görüştü. Rektör Prof. Dr. Saltan, ayrıca Kazakistan Turan Üniversitesi Rektörü ve 2001 yılından bu yana Kazakistan Cumhuriyeti Üniversiteler Birliği başkanlık görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Alshanov Rakhman Alshanovych’e üniversitemizin plaketini takdim etti. Prof. Dr. Saltan, Nazarbayev Üniversitesi Rektörü Waqar Ahmad ile de bir araya geldi. Ziyarette ikili işbirliği olanakları konuşuldu. Rektör Prof. Dr. Saltan, konferans öncesinde Eurasian National University (ENU) Rektörü Yerlan Sydykov’un davetlisi olarak, ENU'nun Netherlands Business Academy (NBA) ortaklığıyla oluşturduğu yeni bir eğitim projesi olan Eurasian Netherlands Business School (ENBS) açılış seremonisine katıldı. Ortak diploma programlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Kubilay Türkay, Kazakistan Cumhuriyeti Bilim ve Yüksek Eğitim Bakanlığı davetlisi olarak “ConnectEd 2024: Reimagining The Future (ConnectEd 2024: Geleceği Yeniden Düşünmek” konferansına katıldı. 18-19 Ekim 2024 tarihlerinde Astana'da gerçekleşen etkinlikte, “insani değerler”, “kültürel çeşitlilik”, “teknoloji” ve “inovasyon” gibi konularda 18 farklı oturum yapıldı.

Konferans kapsamında Nazarbayev Üniversitesi (NU) kütüphanesi, atletizm merkezi ile i-NURA ileri nanomateryal laboratuarı ziyaretine katılan Prof. Dr. Saltan, NU Rektörü Waqar Ahmad ile iyi niyet anlaşması başta olmak üzere ikili işbirliği olanaklarını görüştü. Rektör Prof. Dr. Saltan, ayrıca Kazakistan Turan Üniversitesi Rektörü ve 2001 yılından bu yana Kazakistan Cumhuriyeti Üniversiteler Birliği başkanlık görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Alshanov Rakhman Alshanovych’e üniversitemizin plaketini takdim etti.

Prof. Dr. Saltan, Nazarbayev Üniversitesi Rektörü Waqar Ahmad ile de bir araya geldi. Ziyarette ikili işbirliği olanakları konuşuldu. Rektör Prof. Dr. Saltan, konferans öncesinde Eurasian National University (ENU) Rektörü Yerlan Sydykov’un davetlisi olarak, ENU'nun Netherlands Business Academy (NBA) ortaklığıyla oluşturduğu yeni bir eğitim projesi olan Eurasian Netherlands Business School (ENBS) açılış seremonisine katıldı. Ortak diploma programlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.