Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Kandemir’den Başkan Özmen’e Veda Ziyareti

ısparta 21.10.2024 - 16:40, Güncelleme: 21.10.2024 - 16:40
 

Kaymakam Kandemir’den Başkan Özmen’e Veda Ziyareti

Gelendost Kaymakamı Yunus Emre Kandemir, Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Özmen, ziyaretinden ötürü Kaymakam Kandemir’e teşekkürlerini ileterek; “İlçemizde güzel izler bırakan ve görevine başka bir yerde devam edecek olan değerli kaymakamımız Sn. Yunus Emre Kandemir’i belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz. Kendisini her zaman duruşu, nezaketi ve ilçemize yaptığı katkılarla hatırlayacağız. Yolunuz açık olsun, Sayın Kaymakamım” ifadelerinde bulundu. 

Gelendost Kaymakamı Yunus Emre Kandemir, Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Özmen, ziyaretinden ötürü Kaymakam Kandemir’e teşekkürlerini ileterek; “İlçemizde güzel izler bırakan ve görevine başka bir yerde devam edecek olan değerli kaymakamımız Sn. Yunus Emre Kandemir’i belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz. Kendisini her zaman duruşu, nezaketi ve ilçemize yaptığı katkılarla hatırlayacağız. Yolunuz açık olsun, Sayın Kaymakamım” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.