Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Düzenlendi

ısparta 22.10.2024 - 11:39, Güncelleme: 22.10.2024 - 11:39
 

Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Isparta’nın tüm paydaşlarının tanıtıma ilişkin yürüttükleri faaliyetlerde koordinasyon sağlamak, kaynakların etkin ve verimli kullanımını teşvik etmek, sürdürülebilir destinasyon yönetimi ve pazarlama organizasyonu modeli oluşturmak ve destinasyonun dijital dünyada görünür kılınması amacıyla 2021 yılında kurulan ve Isparta Valisi Abdullah Erin’in başkanlık ettiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu'nun 12. toplantısı düzenlendi. 2024 yılı Temmuz-Ekim döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerin, alt çalışma grupları raporları ve turizm istatiklerinin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Vali Erin başkanlığında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Üyeleri, TGA Uzmanları, sektör temsilcileri katıldı. Vali Erin, toplantıyla ilgili; “Sahip olduklarıyla turizmde önemli bir yerde olması gereken Isparta'mızın, bu potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla "Tanıtım ve Geliştirme Kurulu" toplantısını gerçekleştirdik. İlimizin turizm sektöründen hak ettiği payı alabilmesi için profesyonel bir çalışmanın gerçekleştirilmesini önemsiyorum. Bu doğrultuda çalışmalara ağırlık vereceğiz” açıklamalarında bulundu. 

Isparta’nın tüm paydaşlarının tanıtıma ilişkin yürüttükleri faaliyetlerde koordinasyon sağlamak, kaynakların etkin ve verimli kullanımını teşvik etmek, sürdürülebilir destinasyon yönetimi ve pazarlama organizasyonu modeli oluşturmak ve destinasyonun dijital dünyada görünür kılınması amacıyla 2021 yılında kurulan ve Isparta Valisi Abdullah Erin’in başkanlık ettiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu'nun 12. toplantısı düzenlendi.

2024 yılı Temmuz-Ekim döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerin, alt çalışma grupları raporları ve turizm istatiklerinin değerlendirildiği İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Vali Erin başkanlığında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Üyeleri, TGA Uzmanları, sektör temsilcileri katıldı.

Vali Erin, toplantıyla ilgili; “Sahip olduklarıyla turizmde önemli bir yerde olması gereken Isparta'mızın, bu potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla "Tanıtım ve Geliştirme Kurulu" toplantısını gerçekleştirdik. İlimizin turizm sektöründen hak ettiği payı alabilmesi için profesyonel bir çalışmanın gerçekleştirilmesini önemsiyorum. Bu doğrultuda çalışmalara ağırlık vereceğiz” açıklamalarında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.