Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müdür Ocak, Yalvaç’taki Okulları Tek Tek Ziyaret Etti

ısparta 19.09.2024 - 13:11, Güncelleme: 19.09.2024 - 13:12
 

Müdür Ocak, Yalvaç’taki Okulları Tek Tek Ziyaret Etti

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Yalvaç İlçesi’ndeki okulları tek tek ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yeni eğitim öğretim yılı vesilesiyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülmekte olan eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirme çalışmalarını sürdüren Müdür Ocak, Yalvaç Türkoğlu Anaokulu, Yalvaç Alemdar İlkokulu, Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yalvaç Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Müdür Ocak, ilçe ziyaretinde okul ve kurum yöneticileri ile bir araya gelerek, ilçe eğitimi ile ilgili bilgi aldı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli faaliyetlerini değerlendiren Müdür Ocak, geleceğin teminatı öğrencilerin müfredatın hedeflediği "yetkin ve erdemli insan" olarak yetişmelerinde en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu belirterek, gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerimizle ayrı ayrı ilgilenip sohbet eden, okul bahçesinde öğrencilerimizin oyunlarına katılarak onların mutluluğuna ortak olan Müdür Ocak, Maarif Modelin dayandığı bütüncül eğitim sisteminde oyun ve etkinliklerin eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getirdi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda güncellenen müfredatla eğitime başlayan 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerin eğitim ortamlarına konuk olan Müdür Ocak, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Müdür Ocak, ziyaret kapsamında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Hayırseverler Mustafa Büyükkutlu, Hayri Arıkan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu ile birlikte ⁠6 Derslikli TOBB Anaokulu, 8 Derslikli Gülümser - Hayri Arıkan İlkokulu ve 16 Derslikli Mustafa Büyükkutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Yalvaç İlçesi’ndeki okulları tek tek ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılı vesilesiyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülmekte olan eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirme çalışmalarını sürdüren Müdür Ocak, Yalvaç Türkoğlu Anaokulu, Yalvaç Alemdar İlkokulu, Yalvaç Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yalvaç Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Müdür Ocak, ilçe ziyaretinde okul ve kurum yöneticileri ile bir araya gelerek, ilçe eğitimi ile ilgili bilgi aldı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli faaliyetlerini değerlendiren Müdür Ocak, geleceğin teminatı öğrencilerin müfredatın hedeflediği "yetkin ve erdemli insan" olarak yetişmelerinde en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu belirterek, gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

Öğrencilerimizle ayrı ayrı ilgilenip sohbet eden, okul bahçesinde öğrencilerimizin oyunlarına katılarak onların mutluluğuna ortak olan Müdür Ocak, Maarif Modelin dayandığı bütüncül eğitim sisteminde oyun ve etkinliklerin eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getirdi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda güncellenen müfredatla eğitime başlayan 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerin eğitim ortamlarına konuk olan Müdür Ocak, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Müdür Ocak, ziyaret kapsamında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, Hayırseverler Mustafa Büyükkutlu, Hayri Arıkan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini temsilen Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kurucu ile birlikte ⁠6 Derslikli TOBB Anaokulu, 8 Derslikli Gülümser - Hayri Arıkan İlkokulu ve 16 Derslikli Mustafa Büyükkutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.