Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müdür Ocak, Birimlerin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

ısparta 19.09.2024 - 13:12, Güncelleme: 19.09.2024 - 13:12
 

Müdür Ocak, Birimlerin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personeliyle tek tek sohbet eden Müdür Ocak, birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Müdür Ocak, ayrıca hazırladıkları projeleriyle TEKNOFEST finallerine katılacak öğrencileri tebrik ederek finalde başarılar diledi. Müdür Ocak, Yalvaç İlçe Müdürü Ahmet Armutoğlu, okul ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek ilçe eğitimi hakkında bilgi aldı. Eğitim öğretimde yeni bir dönem başlatan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Okul müdürlerinin devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinleyen Müdür Ocak, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. 

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personeliyle tek tek sohbet eden Müdür Ocak, birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Ocak, ayrıca hazırladıkları projeleriyle TEKNOFEST finallerine katılacak öğrencileri tebrik ederek finalde başarılar diledi.

Müdür Ocak, Yalvaç İlçe Müdürü Ahmet Armutoğlu, okul ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek ilçe eğitimi hakkında bilgi aldı.

Eğitim öğretimde yeni bir dönem başlatan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Okul müdürlerinin devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinleyen Müdür Ocak, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.