Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mahalle Ve Köy Muhtarları İle Toplantı Yapıldı

ısparta 22.10.2024 - 13:16, Güncelleme: 22.10.2024 - 13:16
 

Mahalle Ve Köy Muhtarları İle Toplantı Yapıldı

Şarkikaraağaç'ta mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer'in yanı sıra, AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Karanfil, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Demirtaş, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan ve Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut katıldı. Toplantıda, mahalle ve köy muhtarlarının bölgelerindeki sorunlar ve talepler ele alındı. Altyapı sorunlarından tarımsal desteklere kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunulurken, yetkililer bu taleplerin dikkate alınarak çözüm üretilmesi yönünde çalışacaklarını ifade etti. Bu toplantının, yerel yönetimlerin bölge halkı ile doğrudan temas kurması açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Şarkikaraağaç'ta mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer'in yanı sıra, AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Karanfil, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Demirtaş, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan ve Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut katıldı.

Toplantıda, mahalle ve köy muhtarlarının bölgelerindeki sorunlar ve talepler ele alındı. Altyapı sorunlarından tarımsal desteklere kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunulurken, yetkililer bu taleplerin dikkate alınarak çözüm üretilmesi yönünde çalışacaklarını ifade etti.

Bu toplantının, yerel yönetimlerin bölge halkı ile doğrudan temas kurması açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.