Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti Gönen Ve Keçiborlu Kongreleri Tamamlandı

ısparta 22.10.2024 - 14:32, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:32
 

Ak Parti Gönen Ve Keçiborlu Kongreleri Tamamlandı

AK Parti’de kongre süreci devam ediyor. İlçe kongrelerinin başladığı AK Parti’de dün Keçiborlu ve Gönen İlçe kongresi gerçekleştirildi. Keçiborlu ve Gönen AK Parti İlçe Başkanları Fatime Şanbayatlı ile Volkan Konaç güven tazeleyerek yönetimleriyle birlikte göreve devam etti. Kongrelere Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, İl Başkanı Furkan Cem Er, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 

AK Parti’de kongre süreci devam ediyor. İlçe kongrelerinin başladığı AK Parti’de dün Keçiborlu ve Gönen İlçe kongresi gerçekleştirildi.

Keçiborlu ve Gönen AK Parti İlçe Başkanları Fatime Şanbayatlı ile Volkan Konaç güven tazeleyerek yönetimleriyle birlikte göreve devam etti.

Kongrelere Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, İl Başkanı Furkan Cem Er, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.