Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

112 ve AFAD binası depreme dayanıksızmış

ısparta 22.10.2024 - 13:39, Güncelleme: 22.10.2024 - 13:39
 

112 ve AFAD binası depreme dayanıksızmış

Isparta’da yapılan incelemelerde 112 Acil Çağrı Merkezi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) binalarının depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı.
Afet anında halkın güvenliği için hayati öneme sahip 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD binası depreme dayanıksız çıktı. İki kamu binasının böyle bir raporla gündeme gelmesi, Isparta’da ciddi endişelere yol açtı. Binaların depreme dayanıklı olmadığının tespit edilmesi, halkta büyük tepkiye neden oldu. Özellikle bu binaların, afetlerde hızlı ve etkin müdahale beklenen kurumlara ait olması eleştirilerin odağı haline geldi. Vatandaşlar, afet anında can güvenliğinin teminatı olması gereken binaların, afetlerde ilk zarar görecek yapılar arasında yer almasının kabul edilemez olduğunu ifade ediyor. Isparta’da depreme dayanıksız kamu binalarının hızla yenilenmesi gerekiyor, ihmallerin daha büyük felaketlere yol açabileceği vatandaşları oldukça korkuttu. Isparta’da yaşanan bu gelişmeler, depreme hazırlıklı olunması gereken bu kritik dönemde, halkın can güvenliği tehlikeye sokuyor. Kamu binalarının güçlendirilmesi ve güvenli hale getirilmesi için atılacak adımların hız kazanıp kazanmayacağı merakla bekleniyor.
Isparta’da yapılan incelemelerde 112 Acil Çağrı Merkezi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) binalarının depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı.

Afet anında halkın güvenliği için hayati öneme sahip 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD binası depreme dayanıksız çıktı. İki kamu binasının böyle bir raporla gündeme gelmesi, Isparta’da ciddi endişelere yol açtı.

Binaların depreme dayanıklı olmadığının tespit edilmesi, halkta büyük tepkiye neden oldu. Özellikle bu binaların, afetlerde hızlı ve etkin müdahale beklenen kurumlara ait olması eleştirilerin odağı haline geldi. Vatandaşlar, afet anında can güvenliğinin teminatı olması gereken binaların, afetlerde ilk zarar görecek yapılar arasında yer almasının kabul edilemez olduğunu ifade ediyor.

Isparta’da depreme dayanıksız kamu binalarının hızla yenilenmesi gerekiyor, ihmallerin daha büyük felaketlere yol açabileceği vatandaşları oldukça korkuttu.

Isparta’da yaşanan bu gelişmeler, depreme hazırlıklı olunması gereken bu kritik dönemde, halkın can güvenliği tehlikeye sokuyor.

Kamu binalarının güçlendirilmesi ve güvenli hale getirilmesi için atılacak adımların hız kazanıp kazanmayacağı merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.