Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Sönmez Yalvaç'ta Muhtarlarla Buluştu

ısparta 20.09.2024 - 15:41, Güncelleme: 20.09.2024 - 15:41
 

Milletvekili Sönmez Yalvaç'ta Muhtarlarla Buluştu

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Yalvaç Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Isparta’da ziyaretlerinde devam eden Milletvekili Sönmez, Yalvaç ilçesine gitti. Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ve ilçe yöneticileri ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Sönmez; Yalvaç İlçe Başkanımız Mehmet Ali Sağlam,  Yalvaç Belediye Başkanımız Mustafa Kodal ve ilçe teşkilatımız ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanımız Soner Günay başkanlığında muhtarlarımızı ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili taleplerini not aldık” dedi.

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Yalvaç Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Isparta’da ziyaretlerinde devam eden Milletvekili Sönmez, Yalvaç ilçesine gitti. Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ve ilçe yöneticileri ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Sönmez; Yalvaç İlçe Başkanımız Mehmet Ali Sağlam,  Yalvaç Belediye Başkanımız Mustafa Kodal ve ilçe teşkilatımız ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanımız Soner Günay başkanlığında muhtarlarımızı ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili taleplerini not aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.