Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TIP FAKÜLTESİ'NDEN AÇIKLAMA

ısparta 13.09.2024 - 17:22, Güncelleme: 13.09.2024 - 17:26
 

TIP FAKÜLTESİ'NDEN AÇIKLAMA

www.habersulh.com internet haber sitemizde yayınlanan, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bulunan ‘Engelli Asansörü’nün halatının kopması nedeniyle 2 kişinin ağır yaralandığı haberine Tıp Fakültesi yönetimi jet hızıyla açıklama yaptı. Açıklamada, kazanın kullanım hatasından kaynaklandığı belirtildi.
Gazetemizin www.habersulh.com internet haber sitesinde yayınlanan; Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Poliklinik girişinde bulunan engelli asansörünün halatının kopması sonucunda 2 kişinin yaralandığı ve hayati tehlikelerinin devam ettiği haberine açıklama geldi. SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada, kazanın kullanıcı hatasından kaynaklandığı belirtilirken şunlar kaydedildi; “Hastanemiz poliklinik girişinde hasta ve hasta yakınlarının kullandığı engelli asansörü ile ilgili 13.09.2024 tarihinde Isparta da yayın yapan bazı haber sitelerinde halat kopması ve düşmesi, asansörlerinin bakımlarının yapılmadığı, bakımsızlık nedeni ile kazanın meydana geldiği ve kaza sonucu hayati tehlikesi bulunan yaralıların olduğu ile ilgili haberler yayınlanmıştır. Söz konusu asansör halatlı bir mekanizmaya sahip olmayıp, bakımları da düzenli olarak yapılmakta ve herhangi bir mekanik kusuru bulunmamaktadır. Yapılan bakımlar ile ilgili idaremizde firmaya ait bakım formları mevcuttur. Gerçekleşen talihsiz olay kullanıcı hatası sonrasında gerçekleşmiştir. Ayrıca kaza sonucu yaralanan hastaların herhangi bir hayati tehlikesi bulunmayıp gerekli tıbbi müdahaleler yapılmaktadır” (HABER MERKEZİ)
www.habersulh.com internet haber sitemizde yayınlanan, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bulunan ‘Engelli Asansörü’nün halatının kopması nedeniyle 2 kişinin ağır yaralandığı haberine Tıp Fakültesi yönetimi jet hızıyla açıklama yaptı. Açıklamada, kazanın kullanım hatasından kaynaklandığı belirtildi.

Gazetemizin www.habersulh.com internet haber sitesinde yayınlanan; Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Poliklinik girişinde bulunan engelli asansörünün halatının kopması sonucunda 2 kişinin yaralandığı ve hayati tehlikelerinin devam ettiği haberine açıklama geldi.

SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada, kazanın kullanıcı hatasından kaynaklandığı belirtilirken şunlar kaydedildi;

“Hastanemiz poliklinik girişinde hasta ve hasta yakınlarının kullandığı engelli asansörü ile ilgili 13.09.2024 tarihinde Isparta da yayın yapan bazı haber sitelerinde halat kopması ve düşmesi, asansörlerinin bakımlarının yapılmadığı, bakımsızlık nedeni ile kazanın meydana geldiği ve kaza sonucu hayati tehlikesi bulunan yaralıların olduğu ile ilgili haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu asansör halatlı bir mekanizmaya sahip olmayıp, bakımları da düzenli olarak yapılmakta ve herhangi bir mekanik kusuru bulunmamaktadır. Yapılan bakımlar ile ilgili idaremizde firmaya ait bakım formları mevcuttur. Gerçekleşen talihsiz olay kullanıcı hatası sonrasında gerçekleşmiştir. Ayrıca kaza sonucu yaralanan hastaların herhangi bir hayati tehlikesi bulunmayıp gerekli tıbbi müdahaleler yapılmaktadır” (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.