Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başhekim Aytar Anestezi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

ısparta 17.10.2024 - 11:19, Güncelleme: 17.10.2024 - 11:19
 

Başhekim Aytar Anestezi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Isparta Şehir Hastanesi’nde Dünya Anestezi Günü nedeniyle program düzenlendi. Etkinliğe, Başhekim Opr.Dr. Ekrem Aytar, ve hastane idarecileri ve hastalar katılım sağladı. Başhekim Aytar; “hayatımız kurtaran müdahalelerin ilk adımında, ameliyat anında ve sonrasında kendimize gelmemizin sağlanmasında yanımızda olan gizli kahramanlarımız, anestezi uzmanları, teknisyenleri ve teknikerlerinin “Dünya Anestezi Günü”nü kutlarız” dedi. Anestezi uygulamalarının ameliyatlar üzerindeki öneminin konuşulduğu ziyarette anestezi ekibinin görüş ve önerilerini dinledi. 

Isparta Şehir Hastanesi’nde Dünya Anestezi Günü nedeniyle program düzenlendi.

Etkinliğe, Başhekim Opr.Dr. Ekrem Aytar, ve hastane idarecileri ve hastalar katılım sağladı.

Başhekim Aytar; “hayatımız kurtaran müdahalelerin ilk adımında, ameliyat anında ve sonrasında kendimize gelmemizin sağlanmasında yanımızda olan gizli kahramanlarımız, anestezi uzmanları, teknisyenleri ve teknikerlerinin “Dünya Anestezi Günü”nü kutlarız” dedi.

Anestezi uygulamalarının ameliyatlar üzerindeki öneminin konuşulduğu ziyarette anestezi ekibinin görüş ve önerilerini dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.