Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YALVAÇ'TA KARIŞIK DURUMLAR

ısparta 25.07.2024 - 12:51, Güncelleme: 25.07.2024 - 12:51
 

YALVAÇ'TA KARIŞIK DURUMLAR

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden ve MHP saflarına geçeceği iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepki gösterdiği Haluk Levent ile konser için anlaştıklarını açıkladı.
21.’nci Yalvaç Psidia Antiocheia Kültür Turizm ve Sanat Festivali bu yıl 30 Temmuz ile 4 Ağustos arasında düzenlenecek. 6 gün sürecek olan festivalde Haluk Levent, Zara ve Ekin Uzunlar’ın konser vereceği açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklaması ile İYİ Parti üyeliğinden istifa eden ve MHP’ye katılacağı iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, “Başta Haluk Levent olmak üzere, Zara, Ekin Uzunlar gibi sanatçılarımızı getirmek için çok çaba gösterdik ve hedefe ulaştık” dedi. Kodal’ın MHP’ye geçeceği haberlerinden sonra festivalde konser vermesi için Sanatçı Haluk Levent ile anlaşıldığını açıklaması, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini akıllara getirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli büyük deprem felaketinden sonra bölgede yardım çalışması yapan Haluk Levent’e tepki göstermişti. Bahçeli, “Ahbap çavuş ilişkisiyle yardım toplanması devletin inandırıcılığını gölgelemektir. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapçılar ve babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekerların TV'lerde artık yer alamaması gerekir. Böyle bir mühterislik kimin haddidir. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, her müşkülatın üstesinden gelmesi mümkündür” demişti. (ENVER TAHA AYDIN)
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden ve MHP saflarına geçeceği iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepki gösterdiği Haluk Levent ile konser için anlaştıklarını açıkladı.

21.’nci Yalvaç Psidia Antiocheia Kültür Turizm ve Sanat Festivali bu yıl 30 Temmuz ile 4 Ağustos arasında düzenlenecek. 6 gün sürecek olan festivalde Haluk Levent, Zara ve Ekin Uzunlar’ın konser vereceği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklaması ile İYİ Parti üyeliğinden istifa eden ve MHP’ye katılacağı iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, “Başta Haluk Levent olmak üzere, Zara, Ekin Uzunlar gibi sanatçılarımızı getirmek için çok çaba gösterdik ve hedefe ulaştık” dedi.

Kodal’ın MHP’ye geçeceği haberlerinden sonra festivalde konser vermesi için Sanatçı Haluk Levent ile anlaşıldığını açıklaması, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini akıllara getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli büyük deprem felaketinden sonra bölgede yardım çalışması yapan Haluk Levent’e tepki göstermişti. Bahçeli, “Ahbap çavuş ilişkisiyle yardım toplanması devletin inandırıcılığını gölgelemektir. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapçılar ve babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekerların TV'lerde artık yer alamaması gerekir. Böyle bir mühterislik kimin haddidir. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, her müşkülatın üstesinden gelmesi mümkündür” demişti.

(ENVER TAHA AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.