Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher veda etti

ısparta 25.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 25.07.2024 - 11:39
 

Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher veda etti

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher görevinden ayrılarak Yalvaç’a veda etti.
Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher görevinden ayrılarak Yalvaç’a veda etti. Özher’in ayrılması nedeniyle Kaymakam Haluk Şimşek tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Haluk Şimşek, Yalvaç’ta görev yaptığı süredeki çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher’i tebrik etti ve plaket takdim ederek yeni görevinde ve hayatında başarılar diledi. Özher, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Yalvaç’ı çok sevdiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndaki görevime daha önce de gidebilirdim, ancak yeni emniyet müdürlüğü binamızı hizmete açmadan ayrılmamayı düşündüm ve şükürler olsun onu da gerçekleştirdim. Huzur ve güvenliğin sağlanması için ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yaptık. İki seçim atlattık, asayiş konusunda ilçemizi iyi bir noktaya getirdik. Narkotik birimimizin kurulması için büyük çaba gösterdik ve bunun olumlu sonuçlarını gördük. Ben Yalvaç’ı çok sevdim, her fırsatta burada edindiğimiz dostlarımızı yine ziyaret etmek istiyorum. Şahsıma gösterilmiş olan destek ve ilgi nedeniyle tüm Yalvaçlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler.” dedi. Yeni emniyet müdürü ataması yapılana kadar Yalvaç Emniyet Müdürlüğü’nü vekaleten Komiser Ramazan Sayım’ın yürüteceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)
Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher görevinden ayrılarak Yalvaç’a veda etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher görevinden ayrılarak Yalvaç’a veda etti.

Özher’in ayrılması nedeniyle Kaymakam Haluk Şimşek tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Haluk Şimşek, Yalvaç’ta görev yaptığı süredeki çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher’i tebrik etti ve plaket takdim ederek yeni görevinde ve hayatında başarılar diledi.

Özher, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Yalvaç’ı çok sevdiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndaki görevime daha önce de gidebilirdim, ancak yeni emniyet müdürlüğü binamızı hizmete açmadan ayrılmamayı düşündüm ve şükürler olsun onu da gerçekleştirdim. Huzur ve güvenliğin sağlanması için ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yaptık. İki seçim atlattık, asayiş konusunda ilçemizi iyi bir noktaya getirdik. Narkotik birimimizin kurulması için büyük çaba gösterdik ve bunun olumlu sonuçlarını gördük. Ben Yalvaç’ı çok sevdim, her fırsatta burada edindiğimiz dostlarımızı yine ziyaret etmek istiyorum. Şahsıma gösterilmiş olan destek ve ilgi nedeniyle tüm Yalvaçlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler.” dedi.

Yeni emniyet müdürü ataması yapılana kadar Yalvaç Emniyet Müdürlüğü’nü vekaleten Komiser Ramazan Sayım’ın yürüteceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.