Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOKİ’den Kuleönü’ne 200 konut

ısparta 26.07.2024 - 12:56, Güncelleme: 26.07.2024 - 12:56
 

TOKİ’den Kuleönü’ne 200 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Yenicami Mahallesi'nde 200 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı için düğmeye bastı.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Yenicami Mahallesi'nde 200 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı için düğmeye bastı. 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen ihale sonucu belirlenen yüklenici firma, kısa sürede inşaata başlayacak. Modern ve Konforlu Yaşam Alanları Tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek olan konutlar, modern mimarisi ve geniş yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek. Böylece Kuleönü sakinleri, hem konforlu hem de estetik bir yaşam alanına kavuşacak. Hızlı İnşaat Süreci TOKİ yetkilileri, projenin hızlı bir şekilde tamamlanması için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmalarına başlanacak. Projenin tamamlanması için ise yer tesliminden itibaren 450 gün süre öngörülüyor. 
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Yenicami Mahallesi'nde 200 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Isparta'nın merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Yenicami Mahallesi'nde 200 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı için düğmeye bastı. 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen ihale sonucu belirlenen yüklenici firma, kısa sürede inşaata başlayacak.

Modern ve Konforlu Yaşam Alanları

Tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek olan konutlar, modern mimarisi ve geniş yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Proje kapsamında alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek. Böylece Kuleönü sakinleri, hem konforlu hem de estetik bir yaşam alanına kavuşacak.

Hızlı İnşaat Süreci

TOKİ yetkilileri, projenin hızlı bir şekilde tamamlanması için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmalarına başlanacak. Projenin tamamlanması için ise yer tesliminden itibaren 450 gün süre öngörülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.