Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehidimizin Savcı olan kızı yeni görev yerine atandı

ısparta 26.07.2024 - 11:08, Güncelleme: 26.07.2024 - 11:08
 

Şehidimizin Savcı olan kızı yeni görev yerine atandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in Cumhuriyet Savcısı olan kızı Merve Soyer, babasının şehadetinin 29. yıl dönümünde yeri görev yerine atandı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in Cumhuriyet Savcısı olan kızı Merve Soyer, babasının şehadetinin 29. yıl dönümünde yeri görev yerine atandı.  Isparta’da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in kızı Merve Soyer, Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Merve’nin annesi Seher Soyer, “kızım ile gurur duyuyorum. Kızım babası hiç göremedi. Eşimin şehitliğinden 40 gün sonra dünyaya geldi. Babasının fotoğraflarına bakarak büyüdü. Hayallerini gerçekleştirerek Cumhuriyet savcısı oldu. Bugün de babasının şehadetinin 29. yılında yeni görev yerine atandı” dedi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer kimdir? Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 1993 yılında Jandarma Uzman Çavuş olarak göreve başlayan Ispartalı Erol Soyer, 1994 yılında Seher Soyer ile evlendi. Evlendiği sırada Uşak’ta görev yapan Erol Soyer, İzmir Foça’daki komando eğitiminin ardından Muş’un Hasköy ilçesine tayin oldu. Eşini hamile olduğu için Isparta’da bırakarak görev yerine giden Soyer, göreve başladıktan 10 gün sonra eşinin doğumu için izin aldı. Ancak izin aldıktan sonra 26 Temmuz 1995 tarihinde Isparta’ya gitmek için hazırlandığı sırada hain teröristlerin gece saatlerinde Kovuktaş köyüne saldırdığı ihbarını alan Soyer, bölgeye gitti. Soyer, köyde PKK’lı hain teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in Cumhuriyet Savcısı olan kızı Merve Soyer, babasının şehadetinin 29. yıl dönümünde yeri görev yerine atandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in Cumhuriyet Savcısı olan kızı Merve Soyer, babasının şehadetinin 29. yıl dönümünde yeri görev yerine atandı. 
Isparta’da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer’in kızı Merve Soyer, Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Merve’nin annesi Seher Soyer, “kızım ile gurur duyuyorum. Kızım babası hiç göremedi. Eşimin şehitliğinden 40 gün sonra dünyaya geldi. Babasının fotoğraflarına bakarak büyüdü. Hayallerini gerçekleştirerek Cumhuriyet savcısı oldu. Bugün de babasının şehadetinin 29. yılında yeni görev yerine atandı” dedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol Soyer kimdir?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 1993 yılında Jandarma Uzman Çavuş olarak göreve başlayan Ispartalı Erol Soyer, 1994 yılında Seher Soyer ile evlendi. Evlendiği sırada Uşak’ta görev yapan Erol Soyer, İzmir Foça’daki komando eğitiminin ardından Muş’un Hasköy ilçesine tayin oldu. Eşini hamile olduğu için Isparta’da bırakarak görev yerine giden Soyer, göreve başladıktan 10 gün sonra eşinin doğumu için izin aldı. Ancak izin aldıktan sonra 26 Temmuz 1995 tarihinde Isparta’ya gitmek için hazırlandığı sırada hain teröristlerin gece saatlerinde Kovuktaş köyüne saldırdığı ihbarını alan Soyer, bölgeye gitti. Soyer, köyde PKK’lı hain teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.