Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mamanın fabrikasını yapsak olmaz mı?

ısparta 22.07.2024 - 09:56, Güncelleme: 22.07.2024 - 15:18
 

Mamanın fabrikasını yapsak olmaz mı?

Isparta Belediyesi’nin 2022-2024 yılları arasında sadece 4 ihale ile toplamda 474 ton köpek maması satın aldığı ortaya çıktı. Yüz milyonlarca lira paranın harcandığı köpek maması için ‘Mama Fabrikası’ kurmak bile bu maliyetin onda biri oranında.
Gazetemizin geçtiğimiz Cumartesi günü “Cumhurbaşkanı Erdoğan tasarruf diyor, Başdeğirmen milyonlarca liralık köpek maması alıyor” başlığıyla manşetine taşıdığı, Isparta Belediyesi’nin 250 ton köpek maması alım ihalesi büyük yankı uyandırdı. Toplam maliyeti milyonlarca lirayı bulan köpek maması alımlarının had safhaya ulaştığı ortaya çıktı. Isparta Belediye Başkanlığı, 2022-2024 yılları arasında sadece 4 ihale ile toplamda 474 ton köpek maması almış. Bu alımların toplam maliyeti yüz milyonlarca lirayı buluyor. Isparta Belediyesi köpek mamasına harcadığı paranın sadece onda biri oranında yatırımla mama fabrikası kurabilir. Kedi ve köpek maması üreten bir fabrikanın yatırım maliyeti sadece 3 ila 5 milyon TL arasında değişiyor. Bir çok belediyenin fabrikasını kurarak hem kendi ihtiyacını karşıladığı hem de satışını yapıp para kazandığı mama fabrikasını Isparta Belediyesinin neden kurmadığı merak konusu.
Isparta Belediyesi’nin 2022-2024 yılları arasında sadece 4 ihale ile toplamda 474 ton köpek maması satın aldığı ortaya çıktı. Yüz milyonlarca lira paranın harcandığı köpek maması için ‘Mama Fabrikası’ kurmak bile bu maliyetin onda biri oranında.

Gazetemizin geçtiğimiz Cumartesi günü “Cumhurbaşkanı Erdoğan tasarruf diyor, Başdeğirmen milyonlarca liralık köpek maması alıyor” başlığıyla manşetine taşıdığı, Isparta Belediyesi’nin 250 ton köpek maması alım ihalesi büyük yankı uyandırdı. Toplam maliyeti milyonlarca lirayı bulan köpek maması alımlarının had safhaya ulaştığı ortaya çıktı. Isparta Belediye Başkanlığı, 2022-2024 yılları arasında sadece 4 ihale ile toplamda 474 ton köpek maması almış. Bu alımların toplam maliyeti yüz milyonlarca lirayı buluyor.

Isparta Belediyesi köpek mamasına harcadığı paranın sadece onda biri oranında yatırımla mama fabrikası kurabilir. Kedi ve köpek maması üreten bir fabrikanın yatırım maliyeti sadece 3 ila 5 milyon TL arasında değişiyor. Bir çok belediyenin fabrikasını kurarak hem kendi ihtiyacını karşıladığı hem de satışını yapıp para kazandığı mama fabrikasını Isparta Belediyesinin neden kurmadığı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.