Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lavanta Festivali tasarruf tedbirlerine takıldı

ısparta 24.07.2024 - 08:15, Güncelleme: 24.07.2024 - 08:15
 

Lavanta Festivali tasarruf tedbirlerine takıldı

Isparta genelinde bir çok ilçe, kasaba ve köyde çeşitli adlar altında festivaller yapılırken Isparta’nın can damarı olan, ünü dünyaya yayılan Kuyucak köyündeki lavanta festivali iptal edildi.
KÖPEK MAMASINA PARA VAR İlimizin bazı ilçe, kasaba ve köylerinde dahi çeşitli adlar altında yüzlerce festival yapılıp, milyonlarca lira harcanırken Kuyucak Lavanta Festivali iptal edildi. Isparta Belediyesi’nin köpek mamalarına milyonlarca lira harcadığı ve tasarruf tedbirine takılmadığı günümüzde, ünü dünyaya yayılan ancak ilgisizlik ve yatırımsızlık yüzünden bitme noktasına gelen lavantanın tanıtımı için yapılan festival tasarruf tedbirine takıldı. Türkiye’de lavanta çiçeğinin başkenti olarak bilinen Keçiborlu’nun Kuyucak köyünde sezon sona ermek üzereyken, festivalin iptal edilmesi bölge halkını ve turizmi olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz yıllarda milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kuyucak köyü, bu yıl beklediği ilgiyi bulamadı. Kuyucak köyünde lavantalar, bu yıl sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte erken açtı. Mor renge bürünen bahçeler ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ancak, daha önceki yıllarda sayısı milyonu bulan ziyaretçilerin bu yıl Kuyucak’ı tercih etmediği gözlemlendi.
Isparta genelinde bir çok ilçe, kasaba ve köyde çeşitli adlar altında festivaller yapılırken Isparta’nın can damarı olan, ünü dünyaya yayılan Kuyucak köyündeki lavanta festivali iptal edildi.

KÖPEK MAMASINA PARA VAR

İlimizin bazı ilçe, kasaba ve köylerinde dahi çeşitli adlar altında yüzlerce festival yapılıp, milyonlarca lira harcanırken Kuyucak Lavanta Festivali iptal edildi.

Isparta Belediyesi’nin köpek mamalarına milyonlarca lira harcadığı ve tasarruf tedbirine takılmadığı günümüzde, ünü dünyaya yayılan ancak ilgisizlik ve yatırımsızlık yüzünden bitme noktasına gelen lavantanın tanıtımı için yapılan festival tasarruf tedbirine takıldı.

Türkiye’de lavanta çiçeğinin başkenti olarak bilinen Keçiborlu’nun Kuyucak köyünde sezon sona ermek üzereyken, festivalin iptal edilmesi bölge halkını ve turizmi olumsuz etkiledi.

Geçtiğimiz yıllarda milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kuyucak köyü, bu yıl beklediği ilgiyi bulamadı. Kuyucak köyünde lavantalar, bu yıl sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte erken açtı. Mor renge bürünen bahçeler ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ancak, daha önceki yıllarda sayısı milyonu bulan ziyaretçilerin bu yıl Kuyucak’ı tercih etmediği gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.