Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarmadan anlamlı program

ısparta 25.07.2024 - 15:07, Güncelleme: 25.07.2024 - 15:07
 

Jandarmadan anlamlı program

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çocuk Evleri Müdürlüğü bahçesinde özel bir program düzenlendi.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çocuk Evleri Müdürlüğü bahçesinde özel bir program düzenlendi. Programa Jandarma Asayiş ve Trafik Timleri, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi katıldı. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, arama kurtarma köpeklerinin gösterisi büyük ilgi gördü. Çocuklar, Jandarma Teşkilatı'nın yapısını ve görevlerini detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı bulurken, keyifli bir gün geçirdiler. Program kapsamında, jandarma ekipleri çocuklara meslekleriyle ilgili bilgiler vererek onların merak ettikleri konuları yanıtladılar. Bu etkinlikle çocukların jandarma teşkilatını daha yakından tanıması ve güvenlik güçlerine olan güvenlerinin pekişmesi hedeflendi. (HABER MERKEZİ)
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çocuk Evleri Müdürlüğü bahçesinde özel bir program düzenlendi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Çocuk Evleri Müdürlüğü bahçesinde özel bir program düzenlendi.

Programa Jandarma Asayiş ve Trafik Timleri, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi katıldı.

Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, arama kurtarma köpeklerinin gösterisi büyük ilgi gördü. Çocuklar, Jandarma Teşkilatı'nın yapısını ve görevlerini detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı bulurken, keyifli bir gün geçirdiler.

Program kapsamında, jandarma ekipleri çocuklara meslekleriyle ilgili bilgiler vererek onların merak ettikleri konuları yanıtladılar. Bu etkinlikle çocukların jandarma teşkilatını daha yakından tanıması ve güvenlik güçlerine olan güvenlerinin pekişmesi hedeflendi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.