Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Partililer genel merkezlerini ziyaret ettiler

Siyaset 31.05.2024 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:42
 

İYİ Partililer genel merkezlerini ziyaret ettiler

İyi Parti Isparta İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli beraberindeki il, ilçe teşkilatları ve Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ile birlikte parti Genel Merkezi'nde önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin, parti içi iletişimi güçlendirmek ve önümüzdeki dönemde izlenecek politikaları şekillendirmek adına büyük önem taşıdığı ifade edildi.
İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere genel başkan yardımcılarıyla da bir araya gelen Başkan Tekeli ve beraberindekiler, partinin en üst düzey karar alma organlarıyla yakın temasta bulundu. Ziyaret kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Mali İşler Başkanı Ersin Beyaz, Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Toktaş, Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento ile İlişkiler Başkanı Hakan Şeref Olgun, Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Dr. Cenk Özatıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Kevser Ofluoğlu, Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekçi İmren ve Tarım Politikaları Başkanı Kadir Ulusoy gibi önemli isimlerle görüşmeler gerçekleştirildi. Isparta heyeti aynı zamanda partinin grup toplantısına da katıldı. Yapılan görüşmeler İyi Parti'nin stratejik hedeflerini belirlemek, güncel siyasi gelişmeleri değerlendirmek ve önümüzdeki dönemde izlenecek politikaları şekillendirmek için büyük bir fırsat sundu.  Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, “Özellikle parti içi iletişimin güçlendirilmesi ve birlikte hareket etme kültürünün daha üst seviyeye çıkartılması bizim için çok önemlidir. Partimizin daha etkin ve verimli bir şekilde faaliyet göstermesine katkı sağlayacak önemli önemli konularda fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. (HABER MERKEZİ)
İyi Parti Isparta İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli beraberindeki il, ilçe teşkilatları ve Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal ile birlikte parti Genel Merkezi'nde önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin, parti içi iletişimi güçlendirmek ve önümüzdeki dönemde izlenecek politikaları şekillendirmek adına büyük önem taşıdığı ifade edildi.

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere genel başkan yardımcılarıyla da bir araya gelen Başkan Tekeli ve beraberindekiler, partinin en üst düzey karar alma organlarıyla yakın temasta bulundu. Ziyaret kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Mali İşler Başkanı Ersin Beyaz, Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Toktaş, Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento ile İlişkiler Başkanı Hakan Şeref Olgun, Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Dr. Cenk Özatıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Kevser Ofluoğlu, Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekçi İmren ve Tarım Politikaları Başkanı Kadir Ulusoy gibi önemli isimlerle görüşmeler gerçekleştirildi. Isparta heyeti aynı zamanda partinin grup toplantısına da katıldı.

Yapılan görüşmeler İyi Parti'nin stratejik hedeflerini belirlemek, güncel siyasi gelişmeleri değerlendirmek ve önümüzdeki dönemde izlenecek politikaları şekillendirmek için büyük bir fırsat sundu. 

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, “Özellikle parti içi iletişimin güçlendirilmesi ve birlikte hareket etme kültürünün daha üst seviyeye çıkartılması bizim için çok önemlidir. Partimizin daha etkin ve verimli bir şekilde faaliyet göstermesine katkı sağlayacak önemli önemli konularda fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.