Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ISUBÜ’de Proje Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirildi

ısparta 10.09.2024 - 08:45, Güncelleme: 10.09.2024 - 08:48
 

ISUBÜ’de Proje Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirildi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal’ın yürütücülüğü gerçekleştirdiği TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinleri Desteği kapsamında Fen ve Doğa Bilimleri Alanında proje Hazırlama Eğitimi 7-9 Eylül 2024 tarihinde Antalya’da gerçekleştirildi.
TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinleri Desteği kapsamında Fen ve Doğa Bilimleri Alanında Proje Hazırlama Eğitimi’nde proje hazırlanma süreçleri, planlama, başvuru süreci, katılımcıların ve eğitmenlerin projedeki rollerinden bahsedildi. Proje başlığı, projenin özgün değeri, projenin yaygın etkisi, proje bütçesi, panelist değerlendirme kriterleri, iş paketlerinin yazımı ve proje ekibinin seçimi konularında detaylı bilgi verildi. Proje açılışına katılan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Özçelik, projenin hazırlanmasında, desteklenmesinde ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Ramazan Özçelik, “Daima gelişen ve geliştiren bir üniversite olarak fen ve doğa bilimleri alanında projeler geliştirmeye devam ediyor. Üniversitemiz olarak bu alan da konsept üniversite olmak istiyoruz. Belirli bir alanda uzmanlaşan üniversiteler başarıyı yakalıyor. Biz de bu alanda kendimizi ispat ettik inancındayım. Bundan sonra da daha güzel projelerle gündeme geleceğimize inanıyorum.  Herkese başarılar diliyorum” dedi. Proje yürütücüsü ISUBÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal, “Fen ve Doğa Bilimlerinde Proje Hazırlama Eğitimi Projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmekte olup Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yürütücü kuruluş görevini üstlenmektedir. Projemize Türkiye’nin farklı il ve üniversitelerinden doktora yeterliliğini almış akademisyenler katılım sağlamaktadır. Üç farklı üniversiteden 6 eğitmen görev almaktadır. Eğitmenlerimizin hepsinin TÜBİTAK 1001 ARDEB proje yürütücülükleri bulunmaktadır. Projenin yürütülmesi aşamasında Üniversitemizi yanımızda hissettik, Rektörlüğümüzün büyük desteklerini aldık. Benzer projeler devam edecektir diye ümit ediyoruz. Emeği geçen başta TÜBİTAK, ISUBÜ Rektörlüğü ve tüm eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal’ın yürütücülüğü gerçekleştirdiği TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinleri Desteği kapsamında Fen ve Doğa Bilimleri Alanında proje Hazırlama Eğitimi 7-9 Eylül 2024 tarihinde Antalya’da gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 2237-B Bilimsel Eğitim Etkinleri Desteği kapsamında Fen ve Doğa Bilimleri Alanında Proje Hazırlama Eğitimi’nde proje hazırlanma süreçleri, planlama, başvuru süreci, katılımcıların ve eğitmenlerin projedeki rollerinden bahsedildi. Proje başlığı, projenin özgün değeri, projenin yaygın etkisi, proje bütçesi, panelist değerlendirme kriterleri, iş paketlerinin yazımı ve proje ekibinin seçimi konularında detaylı bilgi verildi.

Proje açılışına katılan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Özçelik, projenin hazırlanmasında, desteklenmesinde ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Ramazan Özçelik, “Daima gelişen ve geliştiren bir üniversite olarak fen ve doğa bilimleri alanında projeler geliştirmeye devam ediyor. Üniversitemiz olarak bu alan da konsept üniversite olmak istiyoruz. Belirli bir alanda uzmanlaşan üniversiteler başarıyı yakalıyor. Biz de bu alanda kendimizi ispat ettik inancındayım. Bundan sonra da daha güzel projelerle gündeme geleceğimize inanıyorum.  Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Proje yürütücüsü ISUBÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Ünal, “Fen ve Doğa Bilimlerinde Proje Hazırlama Eğitimi Projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmekte olup Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yürütücü kuruluş görevini üstlenmektedir. Projemize Türkiye’nin farklı il ve üniversitelerinden doktora yeterliliğini almış akademisyenler katılım sağlamaktadır. Üç farklı üniversiteden 6 eğitmen görev almaktadır. Eğitmenlerimizin hepsinin TÜBİTAK 1001 ARDEB proje yürütücülükleri bulunmaktadır. Projenin yürütülmesi aşamasında Üniversitemizi yanımızda hissettik, Rektörlüğümüzün büyük desteklerini aldık. Benzer projeler devam edecektir diye ümit ediyoruz. Emeği geçen başta TÜBİTAK, ISUBÜ Rektörlüğü ve tüm eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.