Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"İstifam Tasarruf Tedbirlerinden Kaynaklı Değildir"

ısparta 25.07.2024 - 14:47, Güncelleme: 25.07.2024 - 14:47
 

"İstifam Tasarruf Tedbirlerinden Kaynaklı Değildir"

O Müdürden Açıklama Geldi; 'İstifam Tasarruf Tedbirlerinden Kaynaklı Değildir'
Doğa Koruma ve Milli Parklar Isparta İl Şube Müdürü Hasan Eryiğit, tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikaların kurum işlerini yapmasını engellediğini belirterek istifa etti haberlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Eryiğit yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yerel basında hakkımda çıkan haberler bilgim dışındadır.  2010 yılından beri ilimizde Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğümüzde yıllarca şeflik ve il şube müdürlüğü görevi yürüttüm. Basında yer alan "tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikaların kurum işlerini yapmasını engellediği gerekçesiyle istifa ettiği" hususu tamamen yanlış bilgidir. 09.07.2024 tarihinde şube müdürlüğü görevimden kişisel, sağlık ve ailevi nedenlerden ötürü azlimi talep eder dilekçemi Bölge Müdürlüğümüze sundum. Şube müdürlüğü görevinden azlim Bakanlığımızın takdirinde olup, devletimizin her kademesinde çalışmaktan gurur ve onur duyarak hizmetime devam edeceğim"
O Müdürden Açıklama Geldi; 'İstifam Tasarruf Tedbirlerinden Kaynaklı Değildir'

Doğa Koruma ve Milli Parklar Isparta İl Şube Müdürü Hasan Eryiğit, tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikaların kurum işlerini yapmasını engellediğini belirterek istifa etti haberlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Eryiğit yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yerel basında hakkımda çıkan haberler bilgim dışındadır. 
2010 yılından beri ilimizde Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğümüzde yıllarca şeflik ve il şube müdürlüğü görevi yürüttüm.
Basında yer alan "tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikaların kurum işlerini yapmasını engellediği gerekçesiyle istifa ettiği" hususu tamamen yanlış bilgidir.

09.07.2024 tarihinde şube müdürlüğü görevimden kişisel, sağlık ve ailevi nedenlerden ötürü azlimi talep eder dilekçemi Bölge Müdürlüğümüze sundum.

Şube müdürlüğü görevinden azlim Bakanlığımızın takdirinde olup, devletimizin her kademesinde çalışmaktan gurur ve onur duyarak hizmetime devam edeceğim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.