Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖKKUBBE VE LUNA PARK İHALESİ YAPILAMADI

ısparta 25.07.2024 - 16:40, Güncelleme: 25.07.2024 - 16:40
 

GÖKKUBBE VE LUNA PARK İHALESİ YAPILAMADI

Gazetemizin geçtiğimiz Salı günü manşetine taşıdığı Gökkubbe Fuar Merkezi ve lunapark alanı kiralama ihalesine hiç kimse katılmadı. Şartnameye eklenen bir madde ile “ihale adrese teslim mi yapılıyor?” sorusunun akıllara geldiği ihalenin tekrar ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı.
O MADDE DİKKAT ÇEKMİŞTİ Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘satmak’ ve ‘kiralamak’ üzerine yönettiği Isparta Belediyesi’nde Gökkubbe Fuar Merkezi ve lunapark alanı kiralama ihalesi yapılamadı. Geçtiğimiz Salı günü, “Gökkubbe ihalesi adrese teslim mi?” başlıklı haberimizde şartnameye ilginç bir madde eklendiğine dikkat çekmiştik. İhalenin yapılacağı gün yayınlanan haberimizde, “İsteklilerin tüzel kişi olması halinde” istenen belgeler başlığının K maddesinde, “Lunapark işletmeciliği yaptığına dair Belediye, Milli Emlak, Özel Sektör veya Devlet kurumlarından kiralama yolu ile ihale edilen alan kadar büyüklüğe sahip olan parkların işletmeciliğini minimum 5 yıl süre ile gerçekleştirdiğini belgelemek (eğer idare devlet kurumu ise) (En son faaliyette bulunduğu veya halen faaliyetine devam ettiğine dair muhatap olunan idareden alınmış referans mektubu ve borcu yoktur yazısı)” denildi. Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar Merkezi’nin kiralamak için neden daha önce 5 yıl ‘lunapark işletmeciliği yapma’ şartı istendiği merak konusu” demiştik. İHALEYE GİREN OLMADI! Belediye encümen salonunda 10 yıllığına gerçekleştirilmesi planlanan kiralama ihalesinde Gökkubbe Fuar Merkezi’ne yıllık 3.000.000 TL + KDV muhammen bedel belirlenmiş, 7 bin 500 metrekarelik lunapark alanı için de yıllık 360 bin TL + KDV muhammen bedel belirlenmişti. Geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirilen ihaleye hiç kimsenin girmediği öğrenildi. (ENVER TAHA AYDIN)
Gazetemizin geçtiğimiz Salı günü manşetine taşıdığı Gökkubbe Fuar Merkezi ve lunapark alanı kiralama ihalesine hiç kimse katılmadı. Şartnameye eklenen bir madde ile “ihale adrese teslim mi yapılıyor?” sorusunun akıllara geldiği ihalenin tekrar ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı.

O MADDE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘satmak’ ve ‘kiralamak’ üzerine yönettiği Isparta Belediyesi’nde Gökkubbe Fuar Merkezi ve lunapark alanı kiralama ihalesi yapılamadı. Geçtiğimiz Salı günü, “Gökkubbe ihalesi adrese teslim mi?” başlıklı haberimizde şartnameye ilginç bir madde eklendiğine dikkat çekmiştik.

İhalenin yapılacağı gün yayınlanan haberimizde, “İsteklilerin tüzel kişi olması halinde” istenen belgeler başlığının K maddesinde, “Lunapark işletmeciliği yaptığına dair Belediye, Milli Emlak, Özel Sektör veya Devlet kurumlarından kiralama yolu ile ihale edilen alan kadar büyüklüğe sahip olan parkların işletmeciliğini minimum 5 yıl süre ile gerçekleştirdiğini belgelemek (eğer idare devlet kurumu ise) (En son faaliyette bulunduğu veya halen faaliyetine devam ettiğine dair muhatap olunan idareden alınmış referans mektubu ve borcu yoktur yazısı)” denildi.

Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar Merkezi’nin kiralamak için neden daha önce 5 yıl ‘lunapark işletmeciliği yapma’ şartı istendiği merak konusu” demiştik.

İHALEYE GİREN OLMADI!

Belediye encümen salonunda 10 yıllığına gerçekleştirilmesi planlanan kiralama ihalesinde Gökkubbe Fuar Merkezi’ne yıllık 3.000.000 TL + KDV muhammen bedel belirlenmiş, 7 bin 500 metrekarelik lunapark alanı için de yıllık 360 bin TL + KDV muhammen bedel belirlenmişti.

Geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirilen ihaleye hiç kimsenin girmediği öğrenildi. (ENVER TAHA AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.