Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Emekli Bilgeler Üniversitesi” İlk Mezunlarını Verdi

ısparta 05.09.2024 - 17:43, Güncelleme: 05.09.2024 - 17:43
 

“Emekli Bilgeler Üniversitesi” İlk Mezunlarını Verdi

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından “Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi” kapsamında geliştirilen “Emekli Bilgeler Üniversitesi” ilk mezunlarını verdi.
Sağlıklı yaşam, sanat ve spor gibi pek çok alanda eğitim alan emekliler diplomalarını Rektörlük makamında düzenlenen törenle aldı. Büyüklere her zaman saygı duyan ve değer veren bir toplum olduğumuzu kaydeden Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan, proje kapsamında emeklilerin sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirilmesinin yanı sıra onların bilgi ve deneyiminden faydalanıldığını söyledi. SDÜ’nün 32. yaşını kutladığı bu yıl, 32 emekli birey için planlanan proje, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecek ikinci etap ile devam edecek.  
Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından “Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi” kapsamında geliştirilen “Emekli Bilgeler Üniversitesi” ilk mezunlarını verdi.

Sağlıklı yaşam, sanat ve spor gibi pek çok alanda eğitim alan emekliler diplomalarını Rektörlük makamında düzenlenen törenle aldı.

Büyüklere her zaman saygı duyan ve değer veren bir toplum olduğumuzu kaydeden Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan, proje kapsamında emeklilerin sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirilmesinin yanı sıra onların bilgi ve deneyiminden faydalanıldığını söyledi.

SDÜ’nün 32. yaşını kutladığı bu yıl, 32 emekli birey için planlanan proje, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecek ikinci etap ile devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.