Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dr. Saraç Eğirdir Gölü’ndeki kuraklığa dikkat çekti

ısparta 22.07.2024 - 16:43, Güncelleme: 22.07.2024 - 16:44
 

Dr. Saraç Eğirdir Gölü’ndeki kuraklığa dikkat çekti

Hafta sonunu Isparta’da geçiren dünyaca ünlü Dr. Ender Saraç Eğirdir Gölü’nde çektiği video ile farkındalık oluşturdu.
TÜMGİŞ Genel Sekreteri ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Barış Gümüş’ün davetlisi olarak Isparta’ya gelen dünyaca ünlü Dr. Ender Saraç Eğirdir Gölü’ndeki kuraklığa dikkat çekti. Eğirdir Gölü kenarında bir video çekerek sosyal medya hesabından yayınlayan Dr. Saraç, “Eğirdir Gölü şu an maalesef büyük bir ekolojik tehdit altında. Eğer doğaya sahip çıkmazsak, ekolojik dengeyi korumazsak hastalıkların önünü alamayız. Ülkemizin en büyük 4 gölünden biri olan Eğirdir Gölü kuruyor. Paha biçilemez su kaynaklarımıza, göllerimize, akarsularımıza sahip çıkalım. Diyoruz ki; Eğirdir gölüne sahip çıkalım” dedi.
Hafta sonunu Isparta’da geçiren dünyaca ünlü Dr. Ender Saraç Eğirdir Gölü’nde çektiği video ile farkındalık oluşturdu.

TÜMGİŞ Genel Sekreteri ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Barış Gümüş’ün davetlisi olarak Isparta’ya gelen dünyaca ünlü Dr. Ender Saraç Eğirdir Gölü’ndeki kuraklığa dikkat çekti.

Eğirdir Gölü kenarında bir video çekerek sosyal medya hesabından yayınlayan Dr. Saraç, “Eğirdir Gölü şu an maalesef büyük bir ekolojik tehdit altında. Eğer doğaya sahip çıkmazsak, ekolojik dengeyi korumazsak hastalıkların önünü alamayız. Ülkemizin en büyük 4 gölünden biri olan Eğirdir Gölü kuruyor. Paha biçilemez su kaynaklarımıza, göllerimize, akarsularımıza sahip çıkalım. Diyoruz ki; Eğirdir gölüne sahip çıkalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.