Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bozanönü’nde ahırları su bastı

ısparta 26.07.2024 - 10:24, Güncelleme: 26.07.2024 - 10:24
 

Bozanönü’nde ahırları su bastı

Isparta'nın Bozanönü köyünde şiddetli yağışların ardından meydana gelen su baskınları, köydeki ahırları etkiledi.
İhbar üzerine Isparta Belediyesi İtfaiye Ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek su tahliye çalışmalarına başladı. Sular motorlar yardımıyla çekildi. Çalışmalara İl Genel Meclisi Başkanı M. Ali Ertuğrul da katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı M. Ali Ertuğrul, olay yerinde yaptığı açıklamada, “Merkeze bağlı Bozanönü köyümüzde yaşanan şiddetli fırtına ve yağışların ardından su baskınları meydana geldi. Köy muhtarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve gerekli koordinasyonu sağladık. İl Özel İdaresi ekiplerimiz ve Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından çok kısa sürede duruma müdahale edilerek su tahliye işlemleri başarıyla gerçekleştirilmiştir” dedi. (HABER MERKEZİ)
Isparta'nın Bozanönü köyünde şiddetli yağışların ardından meydana gelen su baskınları, köydeki ahırları etkiledi.

İhbar üzerine Isparta Belediyesi İtfaiye Ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek su tahliye çalışmalarına başladı. Sular motorlar yardımıyla çekildi. Çalışmalara İl Genel Meclisi Başkanı M. Ali Ertuğrul da katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı M. Ali Ertuğrul, olay yerinde yaptığı açıklamada, “Merkeze bağlı Bozanönü köyümüzde yaşanan şiddetli fırtına ve yağışların ardından su baskınları meydana geldi. Köy muhtarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledik ve gerekli koordinasyonu sağladık. İl Özel İdaresi ekiplerimiz ve Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından çok kısa sürede duruma müdahale edilerek su tahliye işlemleri başarıyla gerçekleştirilmiştir” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.