Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Özer Sabah Namazında Vatandaşla Buluştu

ısparta 18.10.2024 - 13:51, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:51
 

Başkan Özer Sabah Namazında Vatandaşla Buluştu

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, sabah namazında vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Mustafa Özer, Cuma namazı programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta olduğu gibi, Liman Sosyal Tesisleri’nde devam eden sabah namazı programına katılım sağladı. Namaz sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özer, onların talep ve önerilerini dinleyerek yakından ilgilendi.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, sabah namazında vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkanı Mustafa Özer, Cuma namazı programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta olduğu gibi, Liman Sosyal Tesisleri’nde devam eden sabah namazı programına katılım sağladı. Namaz sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özer, onların talep ve önerilerini dinleyerek yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.