Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Kodal'dan MHP Genel Merkezi'ne ziyaret

ısparta 27.07.2024 - 10:42, Güncelleme: 27.07.2024 - 10:42
 

Başkan Kodal'dan MHP Genel Merkezi'ne ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal beraberinde MHP Yalvaç İlçe Başkanı ve Milletvekili Basri Sönmez ile birlikte MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden ve MHP saflarına katılacağı iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Mehmet Ali Sağlam ile birlikte TBMM’de MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’i ziyaret ederek festival davetiyesini kendisine takdim etti. Milletvekili Sönmez ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Gazi Meclisimizde MHP Yalvaç İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Ali Sağlam ve Bağımsız Yalvaç Belediye Başkanı Sn. Mustafa Kodal ziyaretimize geldiler. 21. Pisidia Antiokheia Kültür Turizm ve Sanat Festivaline davetleri için belediye başkanımıza teşekkür ederim” dedi. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI DA ZİYARET ETTİ Kodal, TBMM’ndeki ziyaretinden sonra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti. Kodal ziyaret ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Mehmet Ali Sağlam, “Yalvaç Bağımsız Belediye Başkanımız Mustafa Kodal ve vekilimiz Hasan Basri Sönmez ile birlikte MHP Genel Merkezine de giderek festival davetiyelerini Genel Başkan Yardımcılarına arz ettik” dedi. (ENVER TAHA AYDIN)
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal beraberinde MHP Yalvaç İlçe Başkanı ve Milletvekili Basri Sönmez ile birlikte MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden ve MHP saflarına katılacağı iddia edilen Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Mehmet Ali Sağlam ile birlikte TBMM’de MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’i ziyaret ederek festival davetiyesini kendisine takdim etti.

Milletvekili Sönmez ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Gazi Meclisimizde MHP Yalvaç İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Ali Sağlam ve Bağımsız Yalvaç Belediye Başkanı Sn. Mustafa Kodal ziyaretimize geldiler. 21. Pisidia Antiokheia Kültür Turizm ve Sanat Festivaline davetleri için belediye başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI DA ZİYARET ETTİ

Kodal, TBMM’ndeki ziyaretinden sonra MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti. Kodal ziyaret ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Mehmet Ali Sağlam, “Yalvaç Bağımsız Belediye Başkanımız Mustafa Kodal ve vekilimiz Hasan Basri Sönmez ile birlikte MHP Genel Merkezine de giderek festival davetiyelerini Genel Başkan Yardımcılarına arz ettik” dedi. (ENVER TAHA AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.