Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Kodal MHP'ye geçecek

ısparta 24.07.2024 - 11:35, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:35
 

Başkan Kodal MHP'ye geçecek

İYİ Parti’den istifa ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerinden alıntı yapan Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçecek.
31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Yalvaç Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kodal geçtiğimiz Salı günü partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Kodal kamuoyuna yaptığı istifa açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” cümlesini kuran Kodal, “Siyasi inancım gereği, Türk Milliyetçiliği fikriyatında Önce Ülkem ve Milletim, sonra şahsım ilkesiyle siyasi partilerin memlekete ve vatandaşa hizmet etmenin bir aracı olarak gördüm, böyle görmeye de devam edeceğim” demişti. Kodal ayrıca, “Memleketimize ve siz değerli hemşerilerime daha güçlü ve daha faydalı şekilde hizmet verebilmek maksadıyla” diyerek Cumhur İttifakına mesaj vermişti. Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ın önümüzdeki günlerde MHP saflarına katılacağı ve düzenlenecek törenle rozetini takacağı öğrenildi. (ENVER TAHA AYDIN)
İYİ Parti’den istifa ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerinden alıntı yapan Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçecek.

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Yalvaç Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kodal geçtiğimiz Salı günü partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Kodal kamuoyuna yaptığı istifa açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” cümlesini kuran Kodal, “Siyasi inancım gereği, Türk Milliyetçiliği fikriyatında Önce Ülkem ve Milletim, sonra şahsım ilkesiyle siyasi partilerin memlekete ve vatandaşa hizmet etmenin bir aracı olarak gördüm, böyle görmeye de devam edeceğim” demişti.

Kodal ayrıca, “Memleketimize ve siz değerli hemşerilerime daha güçlü ve daha faydalı şekilde hizmet verebilmek maksadıyla” diyerek Cumhur İttifakına mesaj vermişti.

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ın önümüzdeki günlerde MHP saflarına katılacağı ve düzenlenecek törenle rozetini takacağı öğrenildi.

(ENVER TAHA AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.