Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıklar ölmeden önce suyu verseydiniz olmuyor muydu?

ısparta 25.07.2024 - 10:35, Güncelleme: 25.07.2024 - 10:38
 

Balıklar ölmeden önce suyu verseydiniz olmuyor muydu?

Isparta'nın Belence Köyü yakınlarında bulunan Kasımlar Barajı kurudu, balıklar öldü. Bu durum basına yansıyınca baraja su verildi ve eski haline döndürüldü.
Isparta'nın Belence Köyü yakınlarında bulunan Kasımlar Barajı'nın kuruması sonucunda ortaya çıkan balık ölümleri, bölgede ciddi endişelere yol açtı. Aksu ilçesinden gelen ve Bağıllı ile Ayvalıpınar köylerinden akan dere, kuraklık nedeniyle yolculuğu boyunca suyunu büyük ölçüde kaybederek Kasımlar Barajı'na ulaşmış ve burada tamamen kurumuştu. Kasım'lar Barajı'ndaki suyun azalmasıyla birlikte, Belence Köyü'nde yaşayanlar balık ölümleriyle karşılaştı. Kameralar aracılığıyla belgelendiği üzere, kuraklık nedeniyle dere yatağında ve baraj gölünde balıkların öldüğü gözlemlendi. Çıkan haberlerin ardından dereye su tekrar verildi eski doğal dengesine geri döndü. (HABER MERKEZİ)
Isparta'nın Belence Köyü yakınlarında bulunan Kasımlar Barajı kurudu, balıklar öldü. Bu durum basına yansıyınca baraja su verildi ve eski haline döndürüldü.

Isparta'nın Belence Köyü yakınlarında bulunan Kasımlar Barajı'nın kuruması sonucunda ortaya çıkan balık ölümleri, bölgede ciddi endişelere yol açtı.

Aksu ilçesinden gelen ve Bağıllı ile Ayvalıpınar köylerinden akan dere, kuraklık nedeniyle yolculuğu boyunca suyunu büyük ölçüde kaybederek Kasımlar Barajı'na ulaşmış ve burada tamamen kurumuştu.

Kasım'lar Barajı'ndaki suyun azalmasıyla birlikte, Belence Köyü'nde yaşayanlar balık ölümleriyle karşılaştı. Kameralar aracılığıyla belgelendiği üzere, kuraklık nedeniyle dere yatağında ve baraj gölünde balıkların öldüğü gözlemlendi.

Çıkan haberlerin ardından dereye su tekrar verildi eski doğal dengesine geri döndü. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.