Yürüyen merdiven faaliyete geçti Yaya geçitlerini kapatmamız lazım

Isparta Şehir Hastanesi bölgesindeki trafiği rahatlatmak, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ile geçiş imkanı sunmak amacıyla üst geçit yürüyen merdivenli hale getirildi. İlk olarak kullanımı zor olan ve tercih edilmeyen merdivenler kaldırılırken, üst geçidin hem Şehir Hastanesi önü hem de yolun karşı tarafına inişli ve çıkışlı yürüyen merdiven montajı yapıldı.

Montaj çalışmalarının ardından teknik işlemler yapılarak, yürüyen merdiven faaliyete geçirildi. Hem hastane önünde hem de eczaneler bölümünde gidiş ve geliş olarak çift hat şeklinde yürüyen merdiven aktif olarak hizmet verecek. Ancak eczaneler bölgesindeki yürüyen merdivenin daha faaliyete geçmeden kendini bilmez kişi veya kişilerce camı kırıldı. Bu nedenle güvenlik amacıyla bu hattaki yürüyen merdivenin çalışması geçici olarak durduruldu. Yeni camın montajının ardından bu hattaki yürüyen merdiven de kısa sürede faaliyete geçirilecek.

Yürüyen merdiveni kullanan vatandaşlar teşekkür ederek, “Çok güzel bir hizmet olmuş. Hasta olan, hasta ziyaretine gelenler oluyor. Onlar açısından da iyi bir hizmet, teşekkür ederiz” dediler.

Yürüyen merdivenlerin faaliyete geçmesiyle birlikte ana yol üzerinde bulunan yaya geçitlerinin kapatılarak insanların üst geçidi kullanmasının teşvik edilmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)