Ücretsiz ulaşım, barınma ve burs

“DİĞER LİSELERDEN DAHA GÜZEL”

Ortaokuldan mezun olan öğrencilerin İmam Hatip Liselerine kayıt yaptırması için cazip imkanlar sunulmaya devam ediyor. Öğrencilerin imam hatip lisesini tercih etmesi için Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer de ücretsiz ulaşım, barınma ve burs verme vaadinde bulundu.

Eğirdir İmam Hatip Lisesi’nin 40.’ncı mezuniyet yılı kutlama programında konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, İmam Hatip liselerinin diğer liselerden daha anlamlı ve daha güzel olduğunu söyledi. Özer, “Anadolu İmam Hatip Liseleri bizlere Kur’an-ı Kerim’i, öğreten ve öğrenenlerden olmak zorundayız, ben çocuklarını İmam Hatip Liselerine gönderen ailelere gerçekten gıptayla bakıyorum” dedi.

BEDAVA ULAŞIM VE BURS

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Eğirdir Belediyesi olarak imam hatip liselerine kayıt yaptıracak tüm öğrencilerin ulaşım bedellerini karşılayacaklarını, aylık burs ödeyeceklerini ve yatacak yeri olmayanlara da destek olacaklarını söyledi. Özer, “Tüm öğrencilerimize sürpriz hediyelerle İmam Hatip Liselerinin ne kadar cazip olduğunu, diğer liselerden daha anlamlı ve daha güzel olacağını biz özellikle takipçisi olacağız, yardımcısı olacağız, eli ayağı olacağız, kulakları olacağız ve sesi olacağız” dedi.

“ÇOCUĞUMUZU İMAM HATİP’E GÖNDERMEK SEVAP”

Belediye Başkanı Özer, “Ben velilerimize çocuklarını İmam Hatip Liselerine göndermelerini istiyorum. Çocuklarımızı İmam Hatip Lisesine göndererek bunun sevabını en üst noktaya kadar yaşayacağız. Ve bu birlik ve beraberlikle birlikte biz Türkler İslam’ın kılıcı olacağız, daha güçleneceğiz ve İslam’ın sancağını tekrar en üst seviyeye yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.