Özel çocuklarımıza özel ağırlama

Armas Global, sosyal sorumluluk çerçevesinde farkındalık yaratmak ve özel eğitimli bireylerin iş hayatına daha fazla dahil olmasını desteklemek amacı ile Isparta Özel Eğitim Meslek Okulu “Konaklama Seyahat” ve “Yiyecek İçecek” bölümleri öğrenci ve öğretmelerini bünyesinde bulunan Amara Luxury Resort Otel’de ağırladı.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde eğitimin her alanda eşit olarak verilmesi ve desteklenmesini vizyon edinen Armas Global Turizm Yatırımları A.Ş., bu doğrultuda farkındalık yaratmak ve özel eğitimli bireylerin iş hayatına daha fazla dahil olmasını desteklemek amacı ile Isparta Özel Eğitim Meslek Okulu bünyesindeki “Konaklama Seyahat Hizmetleri” ve “Yiyecek İçecek Hizmetleri” bölümleri öğrenci ve öğretmelerini bünyesinde bulunan Kemer’in Göynük Mahallesi’ndeki Amara Luxury Resort & Villas’da ağırladı.

Öğrencilerin okudukları bölümle ilgili bilgileri yerinde ve uygulamalı öğrenmesi amacıyla Amara Luxury’de mutfak, kat hizmetleri ve servis bölümlerini gezen özel öğrenciler, küçük uygulamalar yaparak hem öğrendiler hem de keyifli dakikalar geçirdiler.

Turizm sektörünün öncü firmalarından biri olan Armas Global bünyesindeki büyük bir otelde bulunmanın çocukların gelişimi üzerinde olumlu etkileri olduğunu ifade eden okul öğretmeleri, yapılan uygulamaların öğrencilerin deneyim kazanmalarına büyük katkısı olduğu dile getirerek, bu tarz etkinliklerin sayısının artırılması gerektiğini vurguladı.

Öğretmen ve öğrenciler, gösterdikleri ilgi ve duyarlılık için Armas Global ve Amara Luxury yöneticilerine teşekkür etti.

Armas Global’den yapılan açıklamada ise ilerleyen günlerde yeni sosyal sorumluluk projeleri ile hedef kitlelerini büyüterek, yerel işletmelerin de yer almasını sağlamayı amaçladıkları belirtildi. (HABER MERKEZİ)