O ÇİMLER BİZE EMANET

Başarılarıyla milletimizi sevince boğan, gururumuz A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçlarına hazırlandığı antrenman sahaları, Türkiye’den giden Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) öğretim üyesi ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Çim Saha Deneticisi Dr. Tuğrul Hocaoğlu tarafından denetleniyor. Hava şartlarının işlerini zorlaştırdığını belirten Dr. Hocaoğlu, “Ciddi antrenman yükü var. 15 günde 12 antrenman yapıldı” dedi.

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 turnuvası boyunca ana kamp bölgesi olarak kullandığı Hannover’de bulunan Barsinghausen antrenman sahalarının idmana hazırlanması, günlük bakım pratiklerinin yürütülmesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) öğretim üyesi ve aynı zamanda TFF Çim Saha Deneticisi Dr. Tuğrul Hocaoğlu tarafından yakından izleniyor.

Hannover’de bulunan antrenman sahalarının çim yüzeyi ve hazırlıkları, Tuğrul Hocaoğlu yönetiminde gerçekleştiriliyor. ISUBÜ Yalvaç MYO Dr. Öğr. Üyesi Tuğrul Hocaoğlu, Almanya tarafından Head Groundsman ve 4 personelle her gün en az bir antrenman, bazı günler 2 antrenman yapılan sahalardaki hazırlıkları, bitki besleme ve makineli bakım programlarını yönetiyor.

(HABER MERKEZİ)