MEZUNİYET DÖNÜŞÜ FECİ KAZA

Eğirdir’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Kaza; dün gece saat 02.44 sıralarında Eğirdir – Konya yolu Kemik Hastanesi alt yolunda meydana geldi. Üveys Sırlı (21) idaresindeki 46 ADF 541 plakalı otomobil hastane alt yolunda seyir halindeyken kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı daha sonra takla attı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Mezun öğrencilerin alkol aldıkları ve eğlence dönüşü yaptıkları kaza sonrası otomobil sürücüsü Üveys Sırlı ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken otomobilde yolcu olarak bulunan T. G., M. S., S. O. ve K. S. ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldılar. Yaralı öğrencilerden durumu ağır olan 1 öğrenci ise Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyata alındı.

ANNESİNİ DEPREMDE KAYBETMİŞTİ

Sürücü Üveys Sırlı’nın Kahramanmaraş depreminde annesini kaybettiği Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Paramedik Bölümü öğrencisi olduğu ve bugün saat 11.00’de yapılacak mezuniyet töreniyle ilçeden ayrılacağı öğrenildi.

Kaza sırasında otomobilde bulunan Üveys Sırlı’nın ablası Misline Sırlı’nın kardeşinin mezuniyet töreni için Kahramanmaraş’tan Eğirdir’e geldiği öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Üveys Sırlı’nın ölüm haberini alan öğrenci arkadaşları hastane morgu önünde gözyaşları döktüler.

Savcı incelemesinin ardından 21 yaşındaki paramedik mezunu öğrencinin cenazesi Kahramanmaraş’a uçakla gönderileceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)