ADD’nin 6 Mart’ta Salon Talebine İlginç Ret: Biz Zaten Kutluyoruz

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanlığı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya teşriflerinin 94’üncü yıldönümü sebebiyle bir dizi kutlama programı organize etti.  

Bu kapsamda ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Isparta’ya davet edildi. Bozkurt, bu daveti geri çevirmedi.

Düzenlenecek etkinlik için Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu, Isparta Belediyesi’nden talep edilecekti.

Ancak, uzun uğraşlar sonucu belediye yetkililerine ulaşan ADD yönetimi, salonun o gün dolu olduğu ve bu sebeple salonu veremeyecekleri cevabını aldı.

Başka bir salona yönlendirilen ADD yönetimi buradan da olumlu cevap alamadı. Girişimlerine devam eden Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticilerine Isparta Belediyesi yetkililerinin “Biz zaten kutluyoruz 6 Mart’ı” diyerek tepki göstermesi ise dikkat çekti.

ADD Isparta Şube Başkanı Sahil Derici, “Atatürkçü Düşünce Derneği, kamu yararına çalışan bir dernektir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya teşriflerini kutlamamızı, biz zaten kutluyoruz diye engellemeye çalışmak büyük bir saygısızlıktır. Bu konuda gerekli girişimlerimiz devam ediyor. ADD Isparta Şubesi olarak Atamızın Isparta’ya gelişini en güçlü şekilde kutlayacağız ve buna kimse engel olamayacak” dedi.