Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

ısparta 22.08.2024 - 10:26, Güncelleme: 22.08.2024 - 10:40
 

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

Isparta’da Ergün Kaya (50) aralarında alacak-verecek meselesi olan 55 yaşındaki Ramazan Canlı’yı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Kaya, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Olay gece saat 01.00 sıralarında Isparta-Gönen karayolu Göltaş Çimento Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Ramazan Canlı, kullandığı tırın kasasındaki brandayı düzeltmek için yol kenarına aracını park etti. Bu sırada aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Ergün Kaya da kullandığı otomobille tırın yanına park ettikten sonra aracından inerek Ramazan Canlı’ya tabancı ile arkasından ateş açtı. Canlı olay yerinde hayatını kaybederken, Kaya da kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalede Canlı’nın hayatını kaybettiği tespit edilirken, cenazesi ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüpheli Ergün Kaya ise Isparta-Gelendost karayolunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Isparta’da Ergün Kaya (50) aralarında alacak-verecek meselesi olan 55 yaşındaki Ramazan Canlı’yı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Kaya, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Olay gece saat 01.00 sıralarında Isparta-Gönen karayolu Göltaş Çimento Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Ramazan Canlı, kullandığı tırın kasasındaki brandayı düzeltmek için yol kenarına aracını park etti.

Bu sırada aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Ergün Kaya da kullandığı otomobille tırın yanına park ettikten sonra aracından inerek Ramazan Canlı’ya tabancı ile arkasından ateş açtı. Canlı olay yerinde hayatını kaybederken, Kaya da kaçtı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalede Canlı’nın hayatını kaybettiği tespit edilirken, cenazesi ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan şüpheli Ergün Kaya ise Isparta-Gelendost karayolunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.